Lupa.bg позна: След като победи в "Ергенът", Виктория спечели и „Хелс Китчън“

От най-мразената участничка хитрата рускиня се превърна в първия звезден победител на кулинарното шоу

Нещо за четене
21:45 - 16 Май 2023
16847
Lupa.bg позна: След като победи в "Ергенът", Виктория спечели и „Хелс Китчън“

Шеф Виктор Ангелов короняса първия звезден победител в „Хелс Китчън“ и това е Виктория Капитонова. До финала от златния отбор достигнаха тя и Мирослава Профирова. Както Lupa.bg първо писа зрителите на кулинарното шоу предположиха, че Капитонова ще спечели риалитито. През миналата година нахаканата рускиня триумфира в "Ергенът".

Виктория Капитонова тази година обаче се оказа най-мразената участничка в "Кухнята на Ада". Победителката от първия сезон на „Ергенът" бе поканена в кулинарния формат, след като преди време се изяви и в конкурентния MasterChef на bTV. Ако тогава тя дразнеше зрителите, сега направо ги вбесяваше.

Хората масово се чудят докога пробивната рускиня ще вее прелести из родните телевизии.

Виктория и Мирослава бяха оценявани не само от шеф Ангелов, а и от неговите су шефове Светла и Никола, както и от финалистите Станислав от Перник и Виолета от София. Капитонова приготви доста семпло меню: сьомга с броколи, а за десерт - пуширани круши.

Мирослава пък сготви агнешки котлети с табуле и пататник - ястия, с които напомни за родните си Родопи. Тя се справи по-бързо от опонентката си в готвенето, но ястията й разочароваха журито заради не особено добре приготвеното месо и твърде мократа салата. Десертът й бе тиквеник в модерен прочит с карамелен сос, за който бе похвалена от шеф Ангелов. Той гласува за нея, но повечето бяха дали вот за Виктория.

Интернет звездата Виктория Капитонова е сред най-популярните инфлуенсъри в България. Родена е в руския град Чебоксари. През 2011 г. се мести в България, където завършва Американския университет в Благоевград.  

Определя себе си като блогър и експерт в развитието на Инстаграм профили. Интересува се от стил, красота и психология.

Виктория Капитонова безспорно реализира неповторим дубъл и завоюва две победи в различни предавания в рамките на година. 

Наградата за Виктория е символична, докато силно мотивираният Станислав от Перник и целеустремената Виолета от София ще премерят сили в Кухнята на Ада, а един от тях ще получи чек за 100 000 лева от шеф Виктор Ангелов.