Lupa.bg позна : Водещите на "Плюс-минус" слизат от екран

Актуални новини
17:15 - 06 Юли 2020
6149
Lupa.bg позна: Водещите на "Плюс-минус" слизат от екран

Новината на Lupa.bg, че журналистите от Нова тв Владимир Сиркаров и Кузман Илиев се ориентират към политиката, днес намери своето потвърждение. От телевизията съобщиха, че публицистичното предаване „Плюс-Минус" вече няма да е част от програмата на Нова Броудкастинг Груп. 

Нова тв и ководещите Владимир Сиркаров и Кузман Илиев се споразумяха да прекратят договора за производство на предаването, предвид намерението им за нов професионален път извън медиите и журналистиката.

Преди седмица Lupa.bg съобщи, че тандемът, който си партнира в предаването „Плюс-минус”, се е прицелил в депутатските банки. Илиев и Сиркаров разчитали на скок в кариерата благодарение на медийния бос Георги Харизанов, който им бил обещал избираеми места в листите на ГЕРБ на следващите парламентарни избори. 

"Със сигурност ще ни липсва да правим заедно “Плюс-Минус”, но в живота всеки етап е преход към следващия, а натрупаният опит ни прави по-силни и ни подготвя за новите предизвикателства - както в личен, така и в професионален план", написа във Фейсбук Кузман Илиев. 

Междувременно от днес в 16:30 ч. в делничните дни зрителите ще могат да се насладят на удължените епизоди на сериала „Намери ме“. От есенния телевизионен сезон публицистиката в следобедния пояс ще се завърне в ефира на Нова с нов проект и нови водещи.