Lupa.bg с рекорден трафик в изборния ден

403 000 читатели се информираха от сайта ни вчера, още в 16 часа написахме, че "Продължаваме промяната" печелят

Актуални новини
16:13 - 15 Ноември 2021
2083
Lupa.bg с рекорден трафик в изборния ден

Lupa.bg отбеляза рекорден трафик в изборния ден вчера. Общо 403 000 читатели са прочели поне по един материал от сайта ни на 14 ноември, а броя на отворените страници надхвърля 1 милион, сочат данните на "Гугъл аналитикс". Във вчерашния неделен ден Lupa.bg публикува общо 296 материала.

Девет репортери, трима редактори и двама социолози следяха ситуацията в изборния ден на сайта ни и през няколко минути актуализираха информацията. Това е и причината нашите стотици хиляди читатели да бъдат най-добре, най-пълноценно и най-достоверно информирани.

Lupa.bg бе единствения сайт, който още в 16 часа извести, позовавайки се на своите двама социолози, работещи на терен, че вота се обръща и "Продължаваме промяната" на практика са първа политическа сила, изпреварвайки считания за шампион ГЕРБ. По същото време сайтовете на "24 часа", "Дир", "Блиц", "Клуб З", "Пик" и "Труд" твърдяха, че ГЕРБ водят с между 2 и 5% пред ПП, което се оказа категорично невярно. Пак в Lupa.bg още в 18 часа написахме, позовавайки се на социолозите ни, правещи екзитполове в реално време, че "Възраждане" влизат със сигурност с поне 4,2%.

Благодарим на читателите си за рекордно високия интерес! Нашите репортери продължават да работят неуморно за вас! Истинските новини са в Lupa.bg - все по-популярния новинарски сайт, устремил се уверено към Топ 5 на сайтовете в България!