Lupa.bg видя: Йоло Денев псува като каруцар в трамвая

Новини
20:45 - 09 Май 2019
15358
Lupa.bg видя: Йоло Денев псува като каруцар в трамвая

Националистът по убеждение и куку по призвание Йоло Денев се прояви в градския транспорт като истински българин - недоволен от живота и псуващ сочно властта.

79-годишният Денев, който в началото на 90-те на миналия век създаде Българската демократическа партия и дори се пробва за президент, бе забелязан за безчинства вербално в трамвая за радост на пътниците.

Репортер на Lupa.bg стана свидетел как беловласият вагабонтин се заговори с младите хора в мотрисата и започна да обяснява каква е политическата ситуация в България, кой трябва да се махне от властта, кой да дойде, кой ще ни оправи и т.н.

Изведнъж Йоло започна да крещи: „Бойко трябва да умре!“, което стъписа едни пътници, а други докара до истеричен смях. „Знаете ли, написах лично на папата: „Анатема!“, призна нова магария Денев.

Смехът стана още по-възторжен, а някои от сеирджии дори си направиха селфи с него. След това поклонникът на Бог Тангра изръси ни в клин, ни в ръкав: „Проклинам тоз народ!", а за финал гръмогласно добави и панделката: „Смърт за ДПС!“