Lupa.bg забеляза: Зодия Телец окупира 45-ия парламент

Новини
19:05 - 20 Април 2021
4551
Lupa.bg забеляза: Зодия Телец окупира 45-ия парламент

Новият парламент се оказа почти окупиран от лидери, родени под знаци на земни зодии. Сред шефовете на парламентарните групи и зам.-председателите на Народното събрание безспорно триумфира Телецът. Под знака на упоритостта и ината са шефът на ДСБ и зам.-шеф на парламента Атанас Атанасов, председателят на ПГва ДПС Мустафа Карадайъ, както и водачът на "Мутри вън" в парламента Мая Манолова.

В групата на "Златният телец" има и ново попълнение и това е председателят на ПГ на „Има такъв народ” - Тошко Йорданов.

Твърди се, че типичните черти на Телеца са инат, упоритост, спокойствие и увереност, прагматичен ум, но и склонност към материалното.  Казват, че родените под този звезден знак са добри анализатори и прагматици, които изключително рядко губят самообладание.

Факт е, че и двамата добре познати в политиката представители на Телец - ген. Атанасов и Мустафа Карадайъ винаги са демонстрирали хладнокръвие, дори и в най-критични моменти.  

Също с енергията на земен знак, но този на Дева, действа лидерът на "Демократична България" Христо Иванов, който очевидно отговаря на характеристиките - уравновесен и аналитичен, склонен на задълбочени каузи и противник на всякакви повърхностни идеи и действия.

Шефката на БСП Корнелия Нинова също е част от земния триумвират - самата тя е представителка на амбициозната зодия Козирог. Търпеливи, целенасочени и устремени пряко към целта - това са основни характеристики на рогатото животно. Съпартийци на червената началничка не крият, че Нинова действително си е типичен представител на този знак.

С въздушен елемент разреждат земния инат трима зам.-шефове на НС - водолеите Цвета Караянчева и Татяна Дончева и Кристиан Вигенин, който е представител на зодия Близнаци.

Новата председателка на парламента Ива Митева пък е подвластна на водна стихия - родена е под знака на интуитивния и волеви Скорпион. Пак под воден знак, но този на зодия Риби е зам.-шефът на НС Мукаддес Налбант.   

Снимки: Агнес Методиева