Лурдес на Мадона лъсна голичка на корица

Младата старлетка вярва, че често е обект на несправедлива реакция и критики в социалните медии, защото е дъщеря на Кралицата на попа

Шоу
14:41 - 10 Декември 2021
3726
Лурдес на Мадона лъсна голичка на корица

Лурдес Леон дъщерята на поп кралицата Мадона, реши да отсрами майка си, която напоследък плаши публиката с разголеми снимки на провисналия си, 63-годишен задник. Младата красавица засне предизвикателна фотосесия за списание PAPER, чиято корица украсява.

25-годишната Леон, която е известна с псевдонима Лола, предава вибрациите на 90-те години на миналия век във фотосесията. Тя е дъщеря на Мадона от бившия ѝ приятел Карлос Леон.

Лурдес е модел, но признава, че сърцето ѝ е в танците. „При танците, особено когато имаш представяне пред публика, не може да не си автентичен и напълно потопен в движението, ако си нервен или срамежлив хората ще го усетят. Няма как да се скриеш в танца, защото това е изкуство, в което предаваш емоциите си. Това ме научи да бъда себе си в живота във всяка ситуация, защото в момента, в който не си себе си, хората го забелязват“.

Относно кариерата си тя споделя: „Искам да правя хореография за артисти, хора, които правят музика, визуални артисти. Искам основно да правя хореография, но има голяма част от мен, която все още иска да се изявява на сцената. Не знам дали все още съм готова да захвърля това, тази страна на танците, но мисля, че има начин да направя и двете.

Сега правя първи стъпки с хореография за музикални клипове и подобни неща.
Мисля, че нещо по-голямо в крайна сметка ще се прояви, но трябва да предприема други стъпки, за да намеря онова сладко място, което всъщност ще се окаже моето“.

Лурдес вярва, че често е обект на несправедлива реакция и критики в социалните медии, защото е дъщеря на Мадона. „Събирам немалко омраза, защото толкова много хора обичат да мразят майка ми, че очевидно аз като най-голямата дъщеря, ще привлека част от тази омраза. Така че всичко негативно, което направя се обобщава от другите с фразата: „Каквато майката, такава и дъщерята“.

Лола сподели още, че майка ѝ е била много строг родител и въпреки, че семейството ѝ има много пари, Лурдес не е била глезена и не е получавала нищо наготово. Тя с гордост споделя, че сама е плащала за колежа и апартамента си. „Мисля, че майка ми е виждала много деца на известни хора и си е казала: „Моите деца няма да бъдат такива“. Освен това смятам, че ако родителите ти плащат за нещата ти, това им дава контрол над теб, обяснява тя.