Люба Кулезич захапа Андреа: Идва ти да се гръмнеш с патрони за глиган!

И журналистката се изказа за видеоклипа на гроба на Иван Вазов

Нещо за четене
14:30 - 17 Юли 2023
7292
Люба Кулезич захапа Андреа: Идва ти да се гръмнеш с патрони за глиган!

И журналистката Люба Кулезич скочи на фолк певицата Андреа, която само преди няколко дни засне видеоклип на гроба на Иван Вазов.

"Идва ти да затвориш очи пред гюбеците на силиконката Андреа край гроба на Вазов и пред тоталното разгологъзване на чалгата по медиите във всичките й публични превъплъщения, нерядко в компанията на не по-малко трагикомични водещи със сбъркана професионална, ако не й сексуална ориентация", възмути се от екрана на Евроком" водещата, която всяка сряда води своето предаване "Честно казано".

Кулезич призна, че когато е работила в голяма частна медия, вероятно Нова телевизия, е била насилвана да кани в предаването си чалга мадами в името на рейтинга, видя Lupa.bg.

"Каня страхотен режисьор или пращам колеги да заснемат AC/DC, с които съм уредила интервю в Истанбул, и рейтингът пада. Когато туриш някоя силиконка, рейтингът тръгва нагоре. Това е умишлен разврат", сопна се Кулезич.

От екрана тя захапа и журналистката Илиана Беновска.

"Все едно дали мята ябълки по този или онзи вип главанак. Оригиналничи, превзема се, крещи, иде ти да се гръмнеш с патрони за глиган, както пееха пънкарите от "Контрол" (всъщност парчето е на бандата Чувал, чувал, която е комбинация между ритъм секцията на "Контрол" и директора на Сатиричния театър Калин Сърменов - бел. ред.), заяви в своя традиционен авторски коментар в началото на предаването Люба Кулезич.