Любен Дилов -син: Пийте чай, нови избори ще струват още 100 милиона

ГЕРБ печели за 14-и път, хвали партията на Борисов интелектуалецът

Топ
22:22 - 04 Април 2021
5036
Любен Дилов-син: Пийте чай, нови избори ще струват още 100 милиона

"При толкова много победители, коалицията ГЕРБ-СДС не смята за нужно да напомня, че ГЕРБ печели за 14-и път. Големият победител са избирателите, излезли посред пандемия и дъжд. Нови избори биха глътнали още 100 милиона след досега дадените за настоящия вот - 150 млн. лева", обясни водачът на бургаската листа на ГЕРБ Любен Дилов-син в първи коментар след вота. 

От думите му стана ясно, че въпреки незадоволителният резултат за съставянето на правителство, все пак опит от страна на ГЕРБ да прави преговори за кабинет ще бъде направен. 

"В момента имаме една много весела ситуация, в която има много победители и правят проекти за кабинети. Изборите струват 150 милиона досега, а при нови - ще струват поне още 100. Важното е като изтрезнеем от тази изборна нощ да си дадем сметка за какво да похарчим 350 млн. лева, които можем да ползваме за преодоляваме кризата на ковид", напомни Дилов.

Доволен бил обаче, че парламентът щял да е шарен. "Всичко е предварително. Единственото място с окончателен резултат, на което "Има такъв народ" бие ГЕРБ, е затворът в Бургас", майтапи се интелектуалецът. След което посъветва журналистите да пият чай и да се поуспокоят.