Любимка на Куката в новия сериал „Мен не ме мислете“

Огромен бременен корем разходи младата актриса Любомира Башева

Нещо за четене
21:02 - 25 Февруари 2022
12061
Любимка на Куката в новия сериал „Мен не ме мислете“

Огромен бременен корем разходи младата актриса Любомира Башева, която се прочу като протеже на лошото момче Мариан Вълев, а силно заоблените й форми предизвикаха подозрения, че съвсем скоро ще стане майка. Оказа се обаче, че крехката брюнетка се превива под фалшива тежест заради ролята си в новия сериал на bTV „Мен не ме мислете“, видя Lupa.bg.

В поредицата, която се излъчва в четвъртък и петък от 20.00 часа, тя играе очарователната, очакваща дете Ева. За отглеждането на бебето героинята й ще разчита на най-добрата си приятелка и съседка Яна (Весела Бабинова), защото половинката й работи в чужбина.

Преди години Любомира нашумя с епизодичната си роля на малолетна проститутка в сериала „Под прикритие“, а виновник за тв дебюта й стана Мариан Вълев, който се превъплъти в мафиота Куката. Актьорът забелязал красавицата, когато тя била последна година ученичка и веднага я харесал за скандалния образ. Впоследствие той й повери главната женска роля в режисьорския си дебют „Лошо момиче“. В него Башева е бивша гимнастичка, която тръгва по наклонената плоскост.