Любо Младежа се гаври със Сираков на имения му ден

Честит имен ден, г-н Раев! Жива и здрава да е господарката ни!, майтапи се един от лидерите на Сектор "Б"

Спорт
17:46 - 18 Януари 2023
8610
Любо Младежа се гаври със Сираков на имения му ден

Мажоритарният собственик на Левски празнува своя имен ден и получи редица поздрави и пожелания, но него подминаха и такива, които бяха жлъчни, меко казано. Наско Сираков не е обичан от всички, а в последно време голмайстор №1 в историята на сините постоянно е критикуван за състоянието, в което се намира клубът.

Сираков, чието истинско име е Атанас, защото е кръстен на дядо си, но за всички е известен като Наско - син на легендарния ни борец Петко Сираков, състезавал се за ЦСКА, стана обект на бъзик от страна на един от тарторите на агитката на Левски - Любомир Костадинов. Младежа сподели в профила си във Фейсбук послание, отправено към един от героите от САЩ`94 и дезертирал преди важния сблъсък с Франция в Париж на "Парк де Пренс", който трасира пътя ни към Световното в Америка.

Любомир Костадинов - Младежа

"Честит имен ден, г-н Раев! Жива и здрава да е господарката ни!", написа Младежа, а коментарите под поста са най-разнообразни. 

Разбира се, посланието, загатващо кой е силният човек в семейство Сиракови, обиколи бързо мрежата, а майтапите не стихват.