Любо Нейков се прави на жена заради Слави

Нещо за четене
10:27 - 12 Септември 2019
19229
Любо Нейков се прави на жена заради Слави

Популярният актьор и мастит тв продуцент Любо Нейков отново прибягна до изпипан през годините безотказен трик за привличане на рейтинг – нахлузи дамски дрехи XXXL размер и се превъплати в абсурдна женска роля в шоуто „Комиците и приятели”.

Любо Нейков си измисли нов женски образ за новия сезон на "Комиците и приятели"

Новият сезон на „Комиците” стартира този понеделник от 22 часа вечерта в ефира на Би Ти Ви, заменяйки „Шоуто на Слави” в дните от понеделник до сряда. И този път 47-годищния Любо Нейков може да бъде видян вечерта на тв екрана, пременен като жена, макар негови близки да твърдяха уверено съвсем доскоро, че популярния комик вече не желае да разсмива тълпата в образите на Ненка, кака Радка, Ани Салич...

Нейков, пременен като Ненка, извиква възторг даже у президентшата Десислава Радева

„За съжаление рейтингите показват, че „Комиците” се гледат най-много, когато има скеч, в който Любо Нейков представя женски образ. Той самият вече се срамува от тези си роли, но същевременно е амбициран да се докаже като достоен заместник на Слави Трифонов в националния ефир”, чистосърдечно признава служител в продуцентската фирма на Любо Нейков и Евтим Милошев.

Засега от Би Ти Ви не са направили сравнителен анализ кое шоу се гледа повече – дали последните епизоди от „Шоуто на Слави”, предаване, приключило завинаги на 31 юли, или пък новите издания на „Комици и приятели”. От екипа на Любо Нейков обаче се фукат из коридорите на първата частна телевизия: „Бием по рейтинг Слави!”.