Любо Пенев: Очаквам провокации на "Българска армия"

Те ще дойдат от един човек и обкръжението му, разкри старши треньорът на ЦСКА 1948

Футбол
15:32 - 28 Август 2022
2847
Любо Пенев: Очаквам провокации на "Българска армия"

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви на пресконференция, че отборът му е силен и ще търси победа в утрешния шампионатен сблъсък срещу ЦСКА София на стадион "Българска армия" . Специалистът коментира и дали очаква провокации утре на “Армията“: “Не е изключено, те идват от един човек и обкръжението му”.

„Добрата форма на отбора е резултат от много работа, много труд - целенасочен с много ясна и точна програма. Нищо друго, скромно, последователно.

След резултатите, които постигнахме да бъдем в тази позиция, ни предстои още много, много работа. Това е само началото на едно дълго първенство.

Моето мнение за нашите български евроучастници е, че не успяха да постигнат поставените си цели. Всеки знае как да постигне целите си. Мач с мач не си приличат, ще има голове, много добър заряд, футболен, ще има конкуренция. Двата отбора ще се стремят да спечелят трите точки.

Питате ме дали ще има провокация? Веднага ще отговоря – не е изключено и аз съм наясно откъде идват - от един човек и неговото обкръжение. Мен ме интересува теренът, футболната част, как ще се противопоставим, анализ на противника, интересува ме как ще изиграем мача. Няма лесни мачове“, заяви Пенев, цитиран от БНР.