Любо Пенев показа мераци за титлата

„Нищо не е решено, всички губят точки”, кани се треньорът на ЦСКА-София

У нас
16:41 - 15 Март 2019
1207
Любо Пенев показа мераци за титлата

Треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев показа шампионски мераци преди домакинския мач с Берое (събота, 17:45) от последния кръг на редовния сезон в Първа лига. По думите му все още нищо не е решено в първенството и червените ще гонят до дупка лидера в класирането Лудогорец, който в момента има преднина от пет точки.

„Всички отбори и печелят, и губят точки. Все още нищо не е решено. В момента разликата с Лудогорец е по-малка отпреди няколко кръга, но нашата идея е изцяло да я заличим. Нито един отбор няма да бъде подценен от нас в плейофите. Ще играем на предела на възможностите си срещу всеки един от тях”, обясни Пенев на „Армията”.

Оказва се, че по документи Любо Пенев е помощник-треньор, а не старши, вече повече от месец, след като замени Нестор Ел Маестро. Самият той обаче грам не се притеснява от този факт.

„Мисля, че не е толкова важно. Стояне, как вървят нещата (б.а. – обръща се към административния директор Стоян Петков)?! Не знаем. Изчакваме. Не ме притеснява този бадж. Това е най-малкият ми проблем. Не е от моята материя това. Администрация. Нали така. Така си мисля аз”, заяви Ел Голеадор.

По информация на Lupa.bg причината е, че все още няма официална раздяла с предишния наставник Нестор Ел Маестро. Най-вероятно проточването се дължи на пазарлъци около обезщетението на сърбина за уволнението му.

Снимка: Lap.bg