Любо Пенев: Реферът може да ни осакати за Лудогорец

Треньорът на ЦСКА се опасява от нова съдийска тесла на Стефан Апостолов

У нас
15:05 - 29 Март 2019
1663
Любо Пенев: Реферът може да ни осакати за Лудогорец

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев има опасения, че съдията на предстоящия мач с Черно море (събота, 20:30 часа) отново ще се окаже главен герой. Става дума за Стефан Апостолов, който свири и последния мач между двата отбора в редовния сезон на стадион „Тича”. Тогава червените загубиха 0:2, а Пенев претендираше, че отборът му е ощетен от рефера Апостолов.

„Темата за този съдия ме кара да се концентрирам върху три варианта. Първият вариант е: може би пак ще иска да бъде главният герой в мача, както беше в предишния с Черно море. Вторият вариант, нали не ангажирам никого, това си е моя логика…

Вторият, например, е да даде много картони и да ни осакати за следващите два мача с Лудогорец.

И третият вариант, който за мен е най-малко вероятен – може да са му обърнали внимание, че не се представя добре за А група и този път да покаже по-силни качества. Безпристрастност, например”, коментира Любо Пенев преди двубоя с Морето.

Пенев има амбицията да изведе ЦСКА до титлата, въпреки че изостава на 5 точки от лидера Лудогорец, който се засили доста след завръщането на треньора Стойчо Стоев.

„Всеки отбор в първата шестица ще иска да спечели точките и да направи реноме.

Нашата цел са титлата и купата, целим се най-високо. Ако печелиш точки, отиваш нагоре.

Ще бъде интересно предполагам. Ще има размествания в класирането според мен. Когато има нещо около нови футболисти стане факт, тогава ще го коментирам. Не е тайна, че наблюдаваме различни футболисти - от България и от чужбина. Тепърва ще играем още по-добре, това искаме и към това се стремим", каза Пенев.