ЛЮБОВ? Емили Ратайковски разказа за Брад Пит

Манекенката призна, че за прав път в живота си е сама и се чувства прекрасно

Шоу
22:05 - 13 Октомври 2022
13023
ЛЮБОВ? Емили Ратайковски разказа за Брад Пит

В началото на септември Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Беър-Маклард. Бракът им продължи четири години, но според информация на различни медии, през последните месеци изобщо не е вървял добре. 

Малко след като стана ясно, че моделът официално се развежда, започнаха слуховете за това, че Емили и Брад Пит имат връзка. Медиите писаха, че двамата прекарват все повече време заедно и се чувстват страхотно в компанията си. В интервю за Върайъти Емили дава малко яснота по въпроса. 

"Отскоро съм сама за първи път в живота си и просто чувствам, че някак се наслаждавам на свободата да не бъда много притеснена за това как ме възприемат", споделя красавицата.

Освен, че категорично заяви, че е сама, Емили също така обяви, че е готова да добави "водеща на подкаст" към автобиографията си. 

"Израснах, слушайки Националното обществено радио, защото нямахме телевизия... Айра Глас беше моят герой", продължава тя. "Да мога да се потопя в теми, които ме интересуват, в този формат е толкова вълнуващо."

Диапазонът от теми, с които Ратайковски се надява да се заеме, включва феминизъм, поп култура, представа за себе си, взаимоотношения и "културни моменти".