Любовна депресия мъчи национала Кирил Десподов

Футболистът изпадна в дупка след раздялата си с банкерската щерка Веселина Абрашева

У нас
15:14 - 17 Юни 2019
11970
Любовна депресия мъчи национала Кирил Десподов

Националът Кирил Десподов е изпаднал в любовна депресия, след като се раздели с гаджето си Веселина Абрашева. Двамата не са заедно вече повече от месец, след като щерката на банкерката Цветелина Бориславова отказа да живее с него в италианския град Каляри.

Нападателят играе за местния отбор в Серия А, макар че е със статут на дълбока резерва. 22-годишният играч от Кресна предложи на Веселина да живеят на остров Сардиния на семейни начала. Блондинката обаче отказала да се премести там и така се стигна до раздялата.

Десподов разочарова срещу Косово                                                             Снимки: Lap.bg

Това била причината за срива във формата на бившия цесекар тази пролет. Той игра в едва четири мача за Каляри, при това всичките като резерва, след което редовно оставаше извън групата за мачовете. Твърди се, че именно личните проблеми са повлияли зле на футболиста. По-рано този месец Десподов се оказа пълно разочарование и в националния отбор. Той влезе като резерва при загубата от Чехия (1:2) в Прага, а след това почна като титуляр срещу Косово (2:3). Но и в двата мача бе един от най-слабите на терена.

„Кирчо не е на себе си, откакто се разделиха с Веселина. Няма как това да не му се отразява на играта”, казаха близки до футболиста.

Приятелите на Кирил Десподов са му препоръчали бързо да си намери нова приятелка. Засега 22-годишният футболист все още нямал нова дама на сърцето си. Говори се обаче, че около него вече се усуквала красива италианка от Каляри.

В началото на годината Десподов взе наградата си за футболист №1 на България в компанията на Веси Абрашева