Любовна драма! Тервел Пулев изневерява на жена си с треньорка по тенис (снимки)

Боксьорът се влюбил за три дни в Мирослава, готов е да зареже майката на синовете си

През ключалката
18:05 - 16 Януари 2020
32216
Любовна драма! Тервел Пулев изневерява на жена си с треньорка по тенис (снимки)

Боксьорът Тервел Пулев има нова любов и е готов да зареже майката на децата си – волейболистката Диана Ненова. Оказва се, че уж примерният спортист рискува да разбие семейството си, след като изгубил ума си по 37-годишна треньорка по тенис на име Мирослава.


Тервел с новата си изгора Мирослава

Аферата на брата на Кубрат Пулев – Кобрата бе разкрита от пловдивчанина Боньо Робовски, който също е боксьор. Рогоносецът извади на бял свят десетки съобщения от телефонни чатове, в които Тервел и Мирослава се обясняват в любов.

Твърди се, че двамата са се запознали по време на боксовата галавечер миналия месец в Пловдив, когато Пулев победи американеца Дешон Уебстър. Оттогава събитията се развили мълниеносно. Самият Тервел признава, че не може да повярва как за три дни се влюбил в Мирослава. Освен това намеква, че е готов да се раздели си Диана заради новата си любов. Той е говорил с адвоката си, като явно става дума за евентуалното попечителство на децата.

Тервел и Диана живеят на семейни начала, без да имат брак

Двамата са от дълги години са заедно, след като се запознават още в училище, но нямат брак. Имат двама сина – Калоян и Аспарух. Преди години Тервел не бебезразличен към певицата Лияна по време на участието им във "ВИП Брадър". Двамата имаха флирт, но самият той твърди, че след края на шоуто повече не са се виждали.

Рогоносецът Боньо Робовски пък не остава длъжен и разкрива не само пикантните чатове между прелюбодейците. Той извади кирливите ризи на жена си, която по думите му - подала жалба срещу него за домашно насилие, а часове по-късно се хвърлила в кревата му и дори забременяла, което наложило аборт.

„Подарявам ти я, да сте живи и здрави! Аз продължавам напред! Колега си ми и искам да знаеш – коя жена пуска жалба да те затворят 24 часа за домашно насилие и на следващия ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум“, пише публично боксьорът Робовски във фейсбук.

Част от кореспонденцията между Тервел и Мирослава