Любовница ли е Николина Ангелкова на Живко Коцев?

Двамата споделят още една интимност освен кревата - те са клиенти на една и съща пловдивска клиника по естетична хирургия

Шоу
14:06 - 23 Април 2024
18944
Любовница ли е Николина Ангелкова на Живко Коцев?

Бившата министърка на туризма от правителствата на ГЕРБ Николина Ангелкова и изгоненият главсек на МВР Живко Коцев са имали дългогодишна интимна връзка, довела до края на брака на шармантната крумовградчанка, твърди актуалната мълва във вътрешното министерство.

Макар да мяза повече на тих, скрит хомосексуалист, Живко бил голям любовчия, а много дами припадали по сините му очи. И хубавия часовник, разбира се. Ангелкова била сред тях и двамта заформили интимна дружба по време на министерския й мандат. Николина си признала на своя съпруг Христо и двамата тихомълком се разделиха преди около 3 години.

Ангелкова и Коцев споделят още една интимност освен кревата - те са клиенти на една и съща пловдивска клиника по естетична хирургия. Там министърката се подложи на тежка интервенция баш след развода си. Тя претърпя ринопластика, включваща премахне гърбицата на носа, за което хрущялът му бе счупен. Операцията е изключително болезнена, но пък новата визия на Николина си струва.

Живко преди и след присаждането на коса

Малко по-късно по съвет на любовницата си, Живко Колев си посадил коса в същия медицински център. За премеждията му по взимане на косми от задника вече ви информирахме.

Иначе за никого не е тайна, че Живко и Николина имат общи снимки, макар Ангелкова твърдо да отрича да се е возила в колата на Коцев. "Нямам какво да крия, познавам Коцев от година, виждали сме се на публични събития", твърди ексминистърката.

Що се отнася до конкретния въпрос въпрос дали Ангелкова потвърждава, че е лицето на снимките, градският прокурор Илиана Кирилова: "Не се разпозна".

Промяната у Ангелкова също е забележителна

"Ако лицево-идентификационната експертиза потвърди, че е тя, се притеснявам за нея дали има проблеми с паметта", добави Кирилова.

Самата Николина Ангелкова вече излезе с коментар по случая. Още на 7 април тя обясни, че "познава отскоро" Живко Коцев, не се е интересувала от работата му в МВР, няма какво да крие и е готова да съдейства на разследващите.