Любовница на Слави стана продавачка (СНИМКИ)

Танцьорката Моника Бабикер заживя в Русе, учи висше задочно

Едно време
11:00 - 14 Ноември 2019
66734
Любовница на Слави стана продавачка (СНИМКИ)

Любовница на Слави Трифонов загърби суетата и стана продавачка. Екзотичната красавица Моника Бабикер избяга от светлината на прожекторите, заживя в Русе и продава дрехи в центъра на града.

Моника стана известна покрай участието си в първия сезон на успешното риалити шоу "Танцувай с мен", което беше организирано от Дългия.

Мулатката впечатли Трифонов с еластичността си и въпреки че не спечели, той я взе към екипа си. Бабикер участваше в големите концерти на Дългия, които организира в столицата през последните години и беше част от най-близкото му обкръжение.

Преди време танцьорката пробва кариера в Лондон, но изненадващо заряза Острова и се върна в България, за да заживее в Русе. Тук Моника отглежда 9-годишната си дъщеричка и малкия си син, който е в ясла. Междувременно красавицата работи в магазина си за дрехи. Въпреки трудностите в бизнеса Бабикер не се оплаква.

Паралелно с работата мулатката учи право задочно в Русенския университет. По документи родният й град е Варна, но Моника признава, че най-добре се чувства в Русе и там вижда бъдещето на себе си и детето си. В морската столица родителите й се запознават, тя се ражда, а впоследствие майката от Русе и бащата от Судан заживяват край Дунава.

Преди години Моника беше спрягана за любовница на Трифонов, но това не беше потвърдено официално нито от нея, нито от Дългия.

Бабикер казва още, че вече почти не танцува, тъй като има доста ангажименти, но в съзнанието на телевизионните зрители винаги ще остане с гъвкавите си изпълнения в танцувалното шоу.