Любовница заживя при семейството на любовника и жена му

Тримата казват, че това бил единственият начин всички да са щастливи

Куриози
22:05 - 30 Октомври 2020
16304
Любовница заживя при семейството на любовника и жена му

Любовница заживя със семейството на съпруга и жена му. Тримата казват, че това бил единственият начин да са щастливи всички.

Моника Сандовал отначало започнала да се среща с Гилберт Гомес, който ѝ казал, че е разведен, но после ѝ разкрил, че всъщност е женен все още. Въпреки това Моника вече се била влюбила в него и искала да живеят заедно.

Гилбърт след това разговарял със съпругата си Гизела и успял да я убеди, че ако заживеят заедно всички ще са щастливи. И Моника се нанесла при семейството с пет деца от Ню Йорк.

Сега тримата се редуват за спането и двете жени си имат отделни спални, така че Гилбер може да избира къде да спи всяка вечер.

„Всички ни питат за секса. Да, правим секс доста, но не броим по колко пъти”, разкрива Моника. „Правим тройки, както и по двойки, понеже Гилберт си избира в коя стая да пренощува”.

„Гилбър и Моника прекарват известно време заедно, после аз прекарвам време с мъжа си, а след това и тримата излизаме заедно из града – ето така си живеем”, споделя съпругата му Гизела.

 

Превод от в. „Сън”.