Любовта, без която не можем: "Тангра" събира феновете си за първи концерт тази година

Рок бандата излиза в столичен клуб на 9 февруари

Култура
11:31 - 31 Януари 2024
1919
Любовта, без която не можем: "Тангра" събира феновете си за първи концерт тази година

Легендарната българска рок група "Тангра" продължава да радва своите почитатели и да привлича към тази музика нови и нови поколения. На 9 февруари в Sofia Live Club музикантите излизат за своя първи концерт през тази година.

Групата се възроди и след знаковите етапи, белязани от вокалистите Чочо Владовски и Стенли, днес в "Тангра 3" зад микрофона е Борислав Мудолов, познат най-вече като Боби Косатката. 

Зад актуалния фронтмен с инструментите можем да видим и Дани Ганчев (кийборди), Иво Чалъков (китари, Gravity Co.), Стефан Попов (барабани, Gravity Co) и Валери Григоров-Рио, хванал баса след Косьо Марков.

Музикантите споделят, че с удоволствие следят българската рок сцена и са обнадеждени от новите групи, които правят качествена музика.

На концерта им на 9 февруари ще участва и групата "Van Cock".

Една от най-емблематичните песни на бандата е "Любовта, без която не можем". Преди две години бе направен нов аранжимент на любимата на поколения българи песен.

Александър Петров е автор на текста, музиката е на Борис Карадимчев, аранжиментът е на Дани Ганчев, Боби Косатката и Иво Чалъков. В записа участват също Стефан Попов и Валери Григоров.