Людмила Живкова възкръсна (Снимка)

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз реши да имитира покойната щерка на Тато

Нещо за четене
16:30 - 04 Юли 2023
12635
Людмила Живкова възкръсна (Снимка)

Людмила Живкова е жива. Това е най-актуалната клюка в социалните мрежи. В инстаргам се появиха снимки на жена, която удивително напомня на покойната щерка на Тато, видя Lupa.bg. Оказа се, че мадамата от фотосите е Миглена Каканашева-Мегз. Скандалната дизайнерка има нова "гениална" стратегия за популярност - да имитира покойната Людмила. 

Людмила

21 юли 2023 г. ще отбележим 42 години от изненадващата кончина на Живкова, дъщеря на комунистическия диктатор Тодор Живков. Оплювана в годините на прехода заради произхода си и възхвалявана от хиляди българи заради безспорните й заслуги в областта на културата, най-голямата мистерия около щерката на Тато е свързана именно със смъртта й. И до днес съществуват много версии и спекулации за кончината й. Тя умира на 21 юли 1981 година в резиденция Бояна. Намерена е от своята камериерка с тяло плаващо във ваната, като причина за нейната смърт се посочва „внезапно настъпил мозъчен кръвоизлив, и последвали тежки необратими разстройства на дишането и кръвообращението.“

И до ден днешен никой не вярва, че смъртта й е случайна. Телохранителят й Мурджев казва, че Людмила е намерена мъртва на 20 юли в 18:00 часа, но в смъртния акт е записан час на смъртта 02:00 часа на 21 юли.

Мегз гледа да се възползва от популярността на Людмила и емблематичните й тюрбани, които са запазена марка на Живкова. Пишман дизайнерката често решава да имитира я Ким Кардашиян, я Минаж, Гeри-Никол или Кобилкина.

Припомняме, че Каканашева се премести да живее за постоянно в Дубай, след като от НАП я подпукаха за укриване на данъци на 50-те й шивашки фирми. По думите й развива собствен бизнес с дрехи. 

Мегз