Мадона: Бях мъртва 48 часа, бъбреците и дробовете ми отказаха!

Спасили звездата с медикамент за предозирали с наркотици

Шоу
12:41 - 19 Декември 2023
4360
Мадона: Бях мъртва 48 часа, бъбреците и дробовете ми отказаха!

Мадона разкри, че е била въведена в изкуствена кома за 48 часа докато е била хоспитализирана с бактериална инфекция. 65-годишната певица разказа по време на турнето си в Бруклин, в събота вечерта, за ужасяващия си здравословен проблем през юни, който я накара да бъде приета в интензивно отделение след претърпяна белодробна и бъбречна недостатъчност. 

Обръщайки се към тълпата, Мадона започна своята изповед: "Дори не си спомням; Припаднах на пода в банята си и се събудих в интензивното... Бях в изкуствена кома 48 часа. Тя ми спаси живота."

Мадона, която следва кабала от 1996 г. насам, благодари на своя учител по кабала, който бил до нея в болницата, като каза, че неговият е бил „единственият глас, който чух,  докато бях в кома".

Тя разкри: "Единственият глас, който чух, беше неговият. Чух го да казва: "Стисни ми ръката"' 

Мадона продължи, като благодари на децата си, че са били до нея в болницата. „Когато за първи път дойдох в съзнание и видях моите шест невероятни деца да седят около мен - между другото, трябваше почти да умра, за да събера всичките си деца в една стая."

Певицата беше в интензивното отделение няколко дни, след като се зарази със сериозна бактериална инфекци“. 

Доклад сензационно твърди, че тя е претърпяла остър септичен шок и е била съживена с лекарство, което обикновено се използва за лечение на свръхдози.

В момента тя е в американската част от турнето си и сподели множество снимки зад кулисите преди концерта си във Вашингтон в понеделник.  

Мадона разказа на феновете си за болничните си изпитания и докато беше на сцената в Париж: „Бях в болницата. Бях в интензивното. Белите ми дробове не работеха, не дишах сама."

Тя продължи: „Бъбреците ми отказаха. Бях заразена с някаква бактерия, за която никой не знаеше. И има 40% смъртност."