Мадона: Отказах роля в "Матрицата", исках да се самоубия после

Свят
15:15 - 08 Октомври 2021
2434
Мадона: Отказах роля в "Матрицата", исках да се самоубия после

Поп звездата Мадона гостува в шоуто на Джими Кимъл, където направи сензационни разкрития за кариерата си. Докато промотираше новия документален филм за живота си "Madam X", вниманието привлякоха ролите в киното, която Мадж е решила да откаже.

След като бе попитана за слуховете, че певицата и актриса е отказвала роли в редица филми, сред които ролята на Жената котка в "Батман се завръща" и Номи Малоун в "Стриптизьорки", Мадона заяви, че съжалява, че е отказала ролята във филма за Батман, защото персонажът е бил "страхотен".

В един момент обаче поп иконата изненада всички, когато заяви: "Също така отказах роля в "Матрицата". Можете ли да повярвате? Исках да се самоубия!"

Певицата не уточни за коя роля от хитовата трилогия става въпрос, но Тринити беше единствената водеща женска роля в "Матрицата". Култовата роля бе изиграна от невероятната Кери-Ан Мос.

"Това е един от най-добрите филми, правени някога", каза Мадона в интервюто. "Малка, дребна част от мен съжалява за точно този момент от живота ми", допълни певицата.