Мадона открита в безпомощно състояние, интубираха я в болница

64-годишната мегазвезда развила сериозна бактериална инфекция

Топ
00:09 - 29 Юни 2023
15233
Мадона открита в безпомощно състояние, интубираха я в болница

Мадона е била открита в неконтактно състояние и откарана по спешност в болница в Ню Йорк в събота, съобщи тази вечер популярният клюкарски сайт "Page Six". Сензационната новина бе цитирана през последните часове от множество световни издания, след като се оказа напълно достоверна. 

64-годишната поп икона е била интубирана поне една нощ, след което тръбата за апаратно дишане е премахната и сега тя се възстановява. През цялото време до нея е била дъщеря й Лурдес Леон. В момента опасност за живота й няма.

Дългогодишният мениджър на звездата - Гай Осери, сподели в Инстграм, че Мадона е "развила сериозна бактериална инфекция, която е довела до няколкодневен престой в интензивното отделение". Докато друг източник твърди, че Кралицата на попа вече е излязла от интензивното отделение, Осери обясни в публикацията си, че "тя все още е под медицински грижи. Очаква се пълно възстановяване."

По-рано тази година Мадона обяви, че ще започне голямо турне в чест на 40-ата годишнина от нейната музикална кариера. По план началото трябваше да е на 15 юли във Ванкувър, но от поста на нейния мениджър става ясно, че концертът е отложен за неопределено време заради проблемите със здравето.

"Ще споделим повече подробности веднага щом ги получим, включително нова начална дата за турнето и пренасрочването на концертите", уточнява Гай Осери.