Мадона: Синът ми - травестит носи моите дрехи, изглежда по-добре от мен

Дейвид е наследил от майка си повече от нейния усет към модата

Шоу
00:45 - 13 Август 2022
12100
Мадона: Синът ми - травестит носи моите дрехи, изглежда по-добре от мен

При гостуването си във „Вечерното шоу на Джими Фалън“, иконата на музиката и стила Мадона разкри, че на сина й Дейвид Банда, който е на 16 години, нейните дрехи му стоят много по-добре.

„Той може да облече всякакво облекло и да изглежда разкошно, както дори не можете да си го представите“, каза тя на Фалън.

„Това наистина е дразнещо. Той носи моите дрехи и изглежда по-добре с тях. Дори може да носи рокля и да изглежда мъжкарски”, добави тя.

„Материалното момиче“ не се шегува. Още през май дуото майка и син се появи с екипи на Адидас на Световното първенство на боксов мач в Бруклин.

Банда, който е известен със своите джендърски модни избори, открадна шоуто в яркочервена рокля. Тийнейджърът бе съчетал грабваща окото визия с жълти слънчеви очила, множество сребърни бижута и черни маратонки.

Но Дейвид е наследил от майка си повече от нейния усет към модата. Изпълнителката на „Like a Virgin“ каза на Фалън, че синът й, когото тя осинови през 2006 г., работи върху собствена музика.

„В крайна сметка той ще бъде един от твоите гости“, 63-годишната звезда похвали Банда, казвайки, че той притежава „всичко, необходимо", за да бъде звезда.

Превод от в. Ню Йорк поуст