Мадона ваканцува с децата и младото гадже

Поп иконата чукна 63 в Савелетри ди Фазано

Актуални новини
13:37 - 21 Август 2021
5279
Мадона ваканцува с децата и младото гадже

Вече цяла седмица Мадона и семейството й прекарват безгрижна ваканция в любимата си Пулия. Заедно с приятеля си, 26-годишния танцьор Ахламалик Уилямс, и с децата си звездата празнува на 16 август 63-ия си рожден ден в Савелетри ди Фазано - луксозен курорт с 92 ваканционни къщи, 63 стаи и 23 луксозни вили. Всичко това е заобиколено от вековни маслинови гори, има тенис кортове и басейни.

На следващия ден звездата се разходи пеша из бароковия център на град Лече, предизвиквайки всеобща изненада сред туристите и местните хора. Последният етап от ваканцията си в южната италианска област Мадона прекара в Остуни, известен като Белия град. Звездата пристигна там с десетки коли, в които бяха многобройните членове на семейството и екипа й. В компанията на децата си и на младия си годеник поп звездата се весели с танци и песни до зори, яде местни специалитети като фризеле и пастата орекиете, и пи червено вино. Веселата компания танцува под звуците на местната музикална група „Терарос”. Мадона пя заедно с тях дори „Белла чао”.

Певицата в компанията на групата „Терарос” се весели в ресторант в Остуни

След вечеринката, на която Мадона не спря да се забавлява, тя беше толкова изтощена, че трябваше буквално да бъде носена от сина си Роко и приятеля си Ахламалик по улиците на Остуни. Мадона публикува много снимки и видео от ваканцията си в Пулия. За музикално оформление на видеото си избра световноизвестната песен „Воларе” на Доменико Модуньо, който е роден в Пулия. За снимките от рождения си ден пък тя избра мотото “Под магията на Византийската империя”. Мадона показа и някои от получените подаръци, сред които обеци, сламена капела, червени и розови рози и чанта с надпис „Сърцето ми е короната, не е върху главата ми”.