Мадс Микелсен с Лео ди Каприо в римейк на „Още по едно”

Личности
13:33 - 20 Май 2021
4928
Мадс Микелсен с Лео ди Каприо в римейк на „Още по едно”

Датската супер звезда Мадс Микелсен разкри какво мисли за предстоящата американска адаптация на култовия филм „Още по едно“ с участието на Леонардо ди Каприо, който ще е и режисьор.

55-годишният актьор, който блесна в главната роля в оригинала, награден с „Оскар“ за най-добър международен филм, смята, че римейкът му може да е труден и да крие опасности. Въпреки това ще му е много интересно да гледа новата версия и да разбере как ще реагират зрителите.

"Винаги е трудно да се направи римейк, но от друга страна разбирам защо. Ще бъде интересно. Има някои културни различия с алкохола от нация до нация, особено между Дания и Америка.“, каза той, цитиран от изданието ContactMusic.

Припомняме, че световната премиера на комедийно-драматичната продукция „Още по едно“ се състоя на 12 септември 2020 г. на Международния кинофестивал в Торонто. Тя разказва за четирима приятели – гимназиални учители от Копенхаген, които решават да проверят на практика теорията на учения Фин Скордеруд, че съдържанието на 0,5 промила алкохол в кръвта повишава ефективността на човешката дейност и нивото на щастие. В рамките на експеримента героите започват да пият алкохол в работно време.

Постепенно промилите обаче се увеличават, а нещата драстично излизат извън контрол...