Маги Халваджиян избухна: Пуяците в парламента се правят на големи умници, но за пет пари работа не вършат

Рецидивистите на пътя са изцяло проблем на политиците - смята продуцентът

Топ
13:19 - 07 Юли 2022
3939
Маги Халваджиян избухна: Пуяците в парламента се правят на големи умници, но за пет пари работа не вършат

Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян не остана безразличен към водача, причинил катастрофата с две жертви на столичния булевард „Черни връх“, видя Lupa.bg. Маги обвини политиците ни и МВР за трагедиите на път. Ето какво написа продуцентът:

"Рецидивистите на пътя са изцяло проблем на политиците! На лошите, некомпетентни и некадърни политици! Лоши, недомислени и “меки” закони, и некомпетентен и слаб контрол над МВР! Преди време тайно се надявах, че смъртта на една публична личност, като Милен Цветков, ще даде тласък за втвърдяване на закона и за брутални мерки! Пълен наивник съм явно! Нищо не се е променило и няма да се промени, докато гневът ни не се обърне срещу онези надути пуяци в парламента, които се правят на големи умници, но за пет пари работа не вършат! В някои държави за три неплатени глоби за неправилно паркиране слагат белезници и пращат в затвора! Тук дрогирани и пияни хора с десетки нарушения и отнети книжки се превръщат в убийци и не се страхуват от възмездие защото знаят , че живеят в страна със слаби закони, полиция с некомпетентни и корумпирани служители и най-вече измислени политици, които живеят в собствен свят!", завършва възмутеният Халваджиян.

Припомняме, че 36-годишният Георги Семерджиев причини тежката катастрофа на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Арсеналски" на 5 юли, при която загинаха две жени, а трети беше ранен.