Маги Джанаварова чака бебе

34-годишната изпълнителка очаква първата си рожба

Новини
22:29 - 10 Февруари 2023
15089
Маги Джанаварова чака бебе

Певицата Маги Джанаварова е бременна с първата си рожба, сподели самата тя, макар и по завоалиран начин. 34-годишната изпълнителка пусна видео за изминалата 2022 година и на края на клипа се вижда тест за бременност и видеозон, забеляза Lupa.bg.

"Имам да ви споделя нещо, но ще го разберете в края на видеото.
Каква беше 2022 година за мен…беше най-хубавата от всички до сега. Мечтите се сбъдват, инстинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува - моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И нека най-хубавото предстои! Обичайте смело" - написа Маги в инстаграм.

Певицата, чиято звезда изгря в "Мюзик Айдъл", е обвързана с приятеля си Крис от около година и половина. Предишното гадже на красавицата й сложи рога с нейната колежка Дара. 

Слухове, че Джанаварова е бременна се появиха още през пролетта, защото тогава поп дивата сподели, че е спряла да тренира, нещо доста нетипично за нея, защото от години спазва строг хранителен и тренировъчен режим.

'Магиии, благословени да сте със здраве, за да се наслаждавате на вълшебството, което ви предстои" - написа Зейнеб Маджурова.