Маги на Слави лекува депресия от карантината на промоция

Ексклузивно
21:30 - 24 Март 2020
6097
Маги на Слави лекува депресия от карантината на промоция

Голямата любов на Слави Трифонов - дипломираната психоложка Маги Ангелова, е изключително активна по време на всенародната изолация заради пандемията от коронавируса. Атрактивната блондинка е намалила с 50% цената на индивидуалните си сеанси, за да е в помощ на превъртелите вкъщи нашенци, показа проверка на Lupa.bg.

Освен това Ангелова ежедневно публикува в социалните мрежи видеа, с които повдига духа на депресираните и угнетени сънародници. Маги минава за най-високоплатената психоложка у нас след Наталия Кобилкина, като пропуск за публичните й лекции струва между 140 и 200 лв. В момента на криза обаче явно е решила да остави печалбарството на втори план.

Маги дава безплатни уроци за справяне с кризата в мрежата

"Време е за Духовно израстване, да си научим Его уроците, да Излекуваме болните емоции и да бъдем в промяната Осъзнато. Всеки да поеме лична отговорност за живота си и отговорност в колективната заедност и емпатия. За да се случи този финален процес на човешки прогрес ще трябва да видим, признаем и преминем през кривините, нарушенията и травмите, което си е изпитание и болка...", пише Ангелова в личния си сайт.

Маги Ангелова  работи не само в България, но и на целия континент, изнасяйки лекции на отчаяни жени как да изградят щастливи връзки и да общуват правилно с децата си. Психоложката вече направи няколко европейски турнета със завиден успех. Само за последните 3 години цената на еднодневен семинар при нея скочи тройно.