Маги на Слави празнува 20 години от раздялата им във „Фермата“

Новини
16:15 - 31 Август 2021
12881
Маги на Слави празнува 20 години от раздялата им във „Фермата“

Необичаен, леко смущаващ юбилей отбеляза Маги, бившата голяма любов на Слави Трифонов. Екс изгората на Дългия, която в последните години направи кариера като психолог, вдигна наздравица за кръглата годишнина от раздялата си с гологлавия водещ и лидер на ИТН, научи Lupa.bg.

Маги почерпила по случай  20 години без Слави в годечкото село Шума, където тече подготовката за новия сезон на „Фермата“, а тя прави психопрофили на кандидатите за 100-те бона и преценява поведението им за шоуто, което ще стартира в ефира на 11 септември. Сред красивата старопланинска природа тя не само работила усърдно, но си направила житейска равносметка и си припомнила най-хубавите си мигове с Трифонов.

Заради отминалото време, а и защото вече се е отдала на духовни практики, Маги не хранела лоши чувства към Слави. Психоложката отдавна проповядва толерантност, разбиране и самопознание – все теми, които много се харесват на феновете й, основно жени. „Любов е, когато те хвана за ръка, казвайки ти: „Харесвам те, въпреки различията ни”, да те погледна в очите, да те нося в мислите и сърцето си с уважение и добро, знаейки, че много повече сме си дали, отколкото сме си отнели“, гласи един от последните й посове в социалните мрежи, където тя се рекламира като клиничен психолог, семеен консултант, констелатор и НЛП терапевт.   

Маги си остава голямата любов на Дългия

Преди да се посвети на терапията и себепознанието, Маги обаче се ласкаеше от признанието на Трифонов, че именно тя е голямата му любов. Двамата се събраха през 1997-а, след като тя се класира на трето място в конкурс за красота. Последваха три щастливи години, след които блондинката внезапно си тръгна. През 2000 г. Слави й е обясни в любов пред цяла България на прощалния концерт на „Хъшове“. Последва серия от кратки събирания и раздели, докато връзката им не се разпадна окончателно. Впоследствие Маги откри любовта в лицето на бизнесмена Елисавет Ъков, с когото има дъщеря.