Маги от "Ергенът" крие 60-годишен любовник

Мъжът осигурява луксозния живот на блондинката и е купил всички скъпи придобивки като бижута, обувки, чанти, дрехи и кола

Нещо за четене
12:33 - 19 Април 2024
9344
Маги от "Ергенът" крие 60-годишен любовник

Маги от „Ергенът“ е била гадже на 60-годишен мъж. Това разкри друга от участничките в риалити формата – Виктория Асенова. Поводът беше намекът на Маги към някои от момичетата в къщата, че търсят финансови облаги.

„Как така сме материалистки?! Аз нямам 60-годишен бивш приятел! Аз съм материалистка, а ти с твоя бивш приятел?“, закова Цър-Пър, а другите момичета в компанията й се учудиха от информацията, която има.

„Така съм подочула, в моето тефтерче влизат някакви неща“, поясни още Вики.

Дотук пикантната информация от миналото на Магдалена Томова обаче не свърши. „Той я е зарязал заради момиче на 23 години“, докладва още ергенката, а Надежда отсече: „Сега е много рязък прехода.

„Всъщност това е човекът, който осигурява луксозния живот на Маги и е купил всички скъпи придобивки като бижута, обувки, чанти, дрехи и кола“, доразви клюката устатата Виктория. Тя не пропусна да отбележи, че е разочарована от Алек, който видимо не й обръща необходимото внимание.