Маги проговори след "Ергенът"

Постът разкрива дълбоката й вяра в любовта и желанието й да продължи напред

Нещо за четене
11:44 - 17 Май 2024
266961
Маги проговори след "Ергенът"

Минути след финалът на "Ергенът" Маги сподели и първите си думи. Постът разкрива дълбоката й вяра в любовта и желанието й да продължи напред. Ето какво написа Магдалена Томова:

Влюбената жена е готова да ѝ се разбие сърцето, но да стои до последно!
Когато бях по-малка събирах картинки от дъвки, които се казваха Love is… Всяка опаковка криеше сладка рисунка на момче и момиче, които се обясняват в любов. В горната част пишеше “Love is…”, а надолу продължаваше с много кратко обяснение, какво е любовта. Често си ги гледах и си мечтаех, че един ден и на мен ще се случи. Голямата любов, която според този комикс беше “Да споделяте пица пред телевизора”, “Да те събужда със закуска в леглото”, “Да те целуне, когато най-малко очакваш” и десетки други. Сигурна бях, че това са нечии спомени. Някой описваше любовта на живота си. Разтърсваща, незабравима и такава, от която ти спира дъхът. И започнах да я търся, защото тези картинки ми дадоха вяра. Тя е там някъде и е възможна!
С времето забравих за картинките, вярата се сви, а любовта все не идваше. Истината е, че от години съм сама, но когато най-добрата ми приятелка ме записа за Ергенът, първата ми реакция беше да не отида на кастинга. Обаче след това си казах - Може би “Любовта е… да направиш първата крачка.”
И се гмурнах в едно приключение, което споделях с всички вас последните няколко месеца. Всяка сряда и четвъртък преживявах и анализирах отново и отново всяка ситуация, всеки поглед, дума и действие. Знаейки какъв е краят.
Тогава бях сигурна, че проблемът е в мен, защото за пореден път любовта не дойде. Стоях там до последно.
Стоях и пред телевизора до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа сега - Проблемът не е в мен.
Затварям тази страница от живота си с любим цитат от рисуваната поредица:
“Love is… worth the wait”
Момичета, не се отказвайте! Аз няма да го направя.
Прегръщам ви!