Махленски скандал! Андреа и щерката на Глория се бият за микрофон

Бившата на Кубрат Пулев изрази възмущението си от своята колежка

Нещо за четене
22:47 - 31 Юли 2021
12858
Махленски скандал! Андреа и щерката на Глория се бият за микрофон

Махленски скандал се е разиграл по време на участие на Симона Загорова. На изявата на щерката на Глория е присъствала и нейната колежка Андреа, която пискала да изпее нещо, но младата певица не й е позволила. Симона е дръпнала микрофона от ръцете на Андреа, научи Lupa.bg.

Бившата на Кубрат Пулев написа няколко изречения против Симона, които бързо изтри. Блондинката пусна снимка на Загорова и изрази възмущението си по доста неграмотен начин.

"Майка ти е велика певица. Започни да се учиш...bytheway (между другото) нямаше да те засенча! Не знам защо толкова се притесни" - написа Андреа на шльокавица и с правописна грешка. Блондинката явно не е научила в училище, че "не знам" се пише отделно, за разлика от "неграмотен".

Андреа продължи с критиката към дъщерята на Глория. 

"Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да иСпея нещо на живо, но ти грабна микрофона от устата ми и ми доказа първокласна колегиалност #възпитание" - допълни сапаревобанската блондинка, която не счита за нужно да използва запетайки, които Lupa.bg допълни в изреченията на русата певица.