Махмурлук? Виктор Николаев с нов гаф

Водещият втрещи гостите си със странни реакции в тв ефира

Новини
10:57 - 17 Август 2022
6490
Махмурлук? Виктор Николаев с нов гаф

Виктор Николаев не спира да развеселява зрителите сутрин и продължи серията от гафове, започнати тази седмица. Странните му реакции днес втрещиха гостите му.

По време на разговора за удареното от мълния 18-годишно момиче в Приморско и какво трябва да правим в подобна ситуация, изведнъж Николаев се обърна към колегите си:

„Не виждам да имаме следващ гост в студиото, тъй че ще си запълним времето като си поговорим още с вас“, каза той и погледна отново към гостите си.

След секунда обаче, явно след като колеги му реагираха и му обясниха ситуацията в слушалката, Николаев обясни на зрителите:

„Ааа, следващият гост ще е по вайбър. Добре“, каза той и изпрати хората в студиото.

След свързването със следващия експерт по телефона – Живодар Терзиев от Българската петролна и газова асоциация, водещият поде:

„Виждам ви и ви чувам, което е добре на фона на очакването да ви видя в студиото“, каза той.

Преди ден Николаев се изцепи в ефир за муха в студиото и коментарите си, че насекомото ще тормози него и гостите му. Той призова хората зад кадър да я убият.

Тази седмица Николаев води сам предаването „Здравей, България“, като се очаква отново да е на екран с половинката си чак през септември.