Майка на две деца изчезна безследно в Пловдив

Нели е в неизвестност още от понеделник

Новини
18:50 - 01 Октомври 2023
8643
Майка на две деца изчезна безследно в Пловдив

Близки и полицията издирват изчезналата млада майка Нели. Тя живее със съпруга си и двете си деца в Асеновград. Следите й се губят още от понеделник.

Момичето наскоро е било в психиатрична клиника и има периоди, в които забравя коя е. Дъщеричката й е само на 6 месеца. 

Изчезнала е от понеделник, облечена е в зелена тениска. През последните дни е забелязана на няколко места в Пловдив - в квартала "Герджика", край Панаира, до Мол Пловдив и на бул. "Източен". 

"Благодарение съпричастността на всички 270 човека, които споделиха пост за изчезването на Нели, съпругът успя да пусне молба за издирване и вече полицията също се включва. Вчера се обадиха няколко човека, които са я забелязали от колите си, за съжаление докато реагира полицията, момичето вече не беше на тези места", пишат в социалните мрежи близки и познати на Нели. 

И призовават:

Моля Ви, ако забележите Нели по улиците на Пловдив, да се спрете при нея, да се обадите на Андрей (съпруг) на тел. 0876374240 и да изчакате 10 минути с нея, полицията би трябвало веднага да се отзове. Нели вероятно не е консумирала храна или вода вече 90 часа. Наскоро е била в психиатрична клиника, днес е много силно пълнолуние, което може да доведе такива хора до крайности - помогнете да я намерим навреме!"