Майката на Алек: Намери си жена без багаж, смесените бракове с деца са трудни!

Не харесвам нито Маги, нито Надежда за сина ми - призна родителката

Нещо за четене
22:35 - 16 Май 2024
20563
Майката на Алек: Намери си жена без багаж, смесените бракове с деца са трудни!

Майката на Алек Младенов попиля момите в шоуто и се превърна в атракция в шоуто, а коментарите след хапливите й думи заливат социалните мрежи. 

„Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е много по-обиграна и по различен начин вижда нещата, отколкото един мъж на 28 години“, обясни майката на Алек защо я притеснява възрастовата разлика.

"Това не са момичета, а млади жени! Алек е малък. Може да обидя момичетата, но не ги харесвам за теб. Намери си жена без багаж. Много трудно се живее в смесен брак с дете" - заяви родителката. 

Ето и част от коментарите в социалните мрежи:

Гледахте - “Как един родител кастрира сина си”. Тя каза на Алек ,че не трябва да се бори за нищо, защото цената е висока. Няма значение дали обича. Обичта, опитът и обиграността в очите на тази жена ,изглеждат като нещо лошо. Нещо, което носи само негативи. Разбирам, че когато е била на 35 е било трудно, но е оцеляла, жива и здрава е, има прекрасни деца. Времената вече са други, и може би тя имаше възможност да промени мисленето на много “Свекървища”, но избра лесния път за себе си и сина си.

Надежда : Имаме много общ път.
Свекито: Моят живот се е развил по напълно различен начин!
П.С. Не съм фенка на Надежда, но жена с деца от няколко брака да обяснява как било проблем снахата да има вече дете, е невиждано ниво на злоба...