Майката на разчленената Евгения към зет си Орлин : Кой си ти, изчадие?

Искам доживотна присъда без право на замяна за бащата помагач и за убиеца на дъщеря ми, призова Капка Чорбанова

Общество
14:16 - 20 Октомври 2023
4996
Майката на разчленената Евгения към зет си Орлин: Кой си ти, изчадие?

Изключително емоционално говориха пред съда родителите на Евгения Владимирова - Андрей и Капка Чорбанови.

Вече трети час продължават пледоариите по делото за убийството на 33-годишната жена. Подсъдими са съпругът й Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров.

"Искам доживотна присъда без право на замяна за бащата помагач и за убиеца на дъщеря ми. Те са ходили заедно да гледат къде да изхвърлят тялото. Не помисли ли за единствения си внук? Дъщеря ми те наричаше "Пламче". Даже на едно от заседанията ти дойде с пуловер, подарен ти от нея за Нова година", обърна се Капка Чорбанова към сватя си Пламен. Докато говореше, на няколко пъти сълзи прекъсваха изказванията на жената.

Бащата на Евгения призна, че го е страх за семейството, за сина му и за внуците. По думите му Орлин бил с две лица и ако един ден излезе на свобода, семейството на Евгения щяло да бъде в опасност.

"Да няма възможност никога да е сред нас. Тогава и душата на Евгения ще намери покой. Съсипа живота ни, отне нашата принцеса, отне душата на нашия дом", каза Андрей Чорбанов.

Братът Николай пък разказа как се е наложило с помощта на психолог да съобщят на малкия син на Евгения, че майка му е убита.

Адвокатът им Иво Найденов разкри, че в компютъра на Орлин се виждало, че той се опитвал да се сдобие с шпионски софтуер. Освен това използвал техника, за да следи жена си, докато е на компютъра и така да установи нейната парола. 

Някои от техните спорове датирали още от 2019 година, като причината била точно това, че Орлин я е шпионирал, влизал е в компютъра и телефона й. Макар че не е било изследвано от експертизата, в неговия компютър били открити и хиляди порнографски снимки.

Делото продължава с пледоариите на адвокатите на Орлин и Пламен Владимирови.