Майката на Тошо Куката: Синът ми и Чеченеца са добри , просто търсят известност

Цялата история е много нагласена, заяви Таня Чалъкова

Новини
16:10 - 08 Април 2023
19890
Майката на Тошо Куката: Синът ми и Чеченеца са добри, просто търсят известност

Таня Чалъкова, майката на инфлуенсъра Тошо Куката, който бе арестуван с Чеченеца и Емили Тротинетката заради гавра с момче, смята цялата случка за нагласена.

Чалъкова говори пред пловдивската медия „Трафикнюз“ и заяви, че не смята детето си за най-големия престъпник в България. Напротив, според нея Куката и Чеченеца са добри хора, които помагат на бедните и хората в неравностойно положение.

Пред „Трафикнюз“ Чалъкова каза: „Това е една репресия спрямо децата ни, спрямо нас, спрямо съпруга ми, който е на възлова позиция. Децата ни ли са най-големите престъпници в България? Цялата история е много нагласена”.

Тя добави: „Това е подигравка. Държат децата ни на кучешки студ, все едно са някакви престъпници. Къде е правосъдието за убийците? Какво престъпление е извършено тук, за да бъдат задържани и унижавани в цяла България като убийци и наркомани”.

Таня Чалъкова заяви, че като цяло не е съгласна със съдържанието на клипчето, на което Тошо, Чеченеца и Емили водят на каишка момче със СОП в пловдивски МОЛ. Смята обаче, че в държавата ни се случват много по-сериозни неща и не може това да бъде водеща тема.

„Съгласна съм с това, че трябваше да бъдат задържани за едно денонощие, но втори ден да ги държат, това е недопустимо и неадекватно“, смята Таня Чалъкова.

Чалъкова смята, че образът, който Тошо Куката и Чеченеца са изградили в интернет е чисто позьорски и не е вложен никакъв негативизъм, а по-скоро развлечение.

„Те търсят известност. Това е техният начин. Изкарваха си доходи, ходиха си по участия, развиваха се, но според мен някой им завидя и реши да направи от мухата слон. Всичко е зашито с бели конци“, заяви Чалъкова.

Тя смята, че не е доказано, че момчето, което е жертва в случая, наистина е със специално образователни потребности. Според нея, за това само се спекулира, но не е напълно ясно. Тя е категорична, че семейството ѝ ще заведе съдебни дела заради случилото се.