Майки пред Lupa.bg: Рибари псуват децата ни в Южния парк!

Родителите са възмутени от грозното поведение на възрастните господа край езерото

Новини
11:56 - 13 Май 2019
1913
Майки пред Lupa.bg: Рибари псуват децата ни в Южния парк!

Нищо ново под слънцето - в България си псуваме за щяло и нещяло, независимо дали става въпрос за деца или възрастни.

В неделния ден имаше подобна случка в Южния парк в София, за която алармираха майки, извели децата си на разходка в прекрасното време.

"Разхождахме се край езерото в Южния парк и децата щурееха - тичаха, смееха си и крещяха, което е нещо нормално. Все пак те са на 5-6 годинки, сега трябва да се забавляват - сподели една от майките пред Lupa.bg - Диана. - Да, но имаше двама-трима рибари, които ловяха риба и се оказа, че децата им пречат, защото вдигат шум и плашат рибата. Тогава започнаха да размахват пръст заканително, да псуват децата по най-грозен начин и да им казват да се разкарат. Явно не ни бяха видяли, че и ние сме наблизо, вървим зад тях. Тогава агресираха и срещу нас, че не сми ги възпитавали и т.н."

"Това не е санаториум или парк за душевноболни, нали? Паркът е за всички, а там трябва да има забава, да има детска глъч, а не псувни като на Сточна гара и циганските гета. Мен също господата ме напсуваха "на майка", но нямаше как да реагирам по-адекватно, тъй като те са мъже, а ние жени. Имаха късмет, че съпрузите ни не бяха с нас", сподели друга майка - Мария Г., очевидец на грозната сценка.

"Позволих си да ги снимам, за да им се видят мутрите на тези изтъкнати "джентълмени", добави тя.