Маймунарника: 29 години „Остава”

Актуални новини
12:01 - 16 Август 2021
3004
Маймунарника: 29 години „Остава”

Група „Остава“ ще отбележи 29 години на сцената и, за да отпразнува повода подобаващо, кани всички фенове да пеят заедно с тях на голям летен концерт. Той ще се състои на 2 септември на сцената на Маймунарника в Борисовата градина, а билетите вече са в предварителна продажба на eventim.bg. Това обявиха самите музиканти от бритпоп бандата с публикация в социалните мрежи.

„Вече 10-а година подред на същото място по същото време! Отбелязваме с традиционния ни голям летен концерт 29-а годишнина от създаването на „Остава“! Винаги е незабравимо, емоционално и вълнуващо! Очакваме Ви!“, написаха те във Фейсбук.

Пропуските са на цени от 20 и 25 лв., а на място гостите без предварително закупен билет ще трябва да заплатят 30 лв. Вратите се отварят в 19.00 часа, а за начало на събитието е обявено 20.00 ч.

Купонът обаче не свършва тук, тъй като след големия концерт членовете на „Остава“ ще се пренесат и в клуб „Строежа“, където от 23.00 ще започне афтърпарти с вход свободен. Зад пулта ще застане DJ Пинг Понг Галя.