Макрон - таен брат-близнак на режисьора Явор Гърдев

Писателката Милена Фучеджиева внесе шеговит нюанс в скандала с френския президент - "предложи" българските спецслужби да организират таен преврат в Париж

Общество
19:40 - 02 Ноември 2019
4955
Макрон - таен брат-близнак на режисьора Явор Гърдев

Известната писателка и сценаристка Милена Фучеджиева внесе шеговит нюанс в разразилия се дипломатически скандал между България и Франция по повод скандалното изказване на президента Еманюел Макрон, че предпочита легалните мигранти от Гвинея и Кот д'Ивоар пред нелегалните украински или български банди.

"Имам план за таен преврат в Париж. За наказание за обидата към България българските служби отвличат Макрон и на негово място инсталират Гърдев, който освен, че вероятно е таен брат-близнак на Макрон, говори отличен френски. Проблемите ни се решават, французите откриват, че "Макрон" внезапно е станал и добър режисьор в свободното си време. Те печелят режисьор, а ние Франция", написа с чувство за хумор в личния си профил във фейсбук талантливата Милена Фучеджиева.

Мнението й веднага предизвика дискусия под поста й. Някои от изказалите се също с голяма доза хумор казват, че не трябва да си даваме Явор Гърдев, който е доста по-секси и по-хубав от Еманюел Макрон.

Самият Явор Гърдев, който е възпитаник на Националната гимназия за древни езици и култури „Константин Кирил Философ“ и е завършил философия в СУ "Климент Охридски" и режисура в НАТФИЗ, е специализирал във Франция, Германия, САЩ и Великобритания. Поставял е спектакли в различни европейски държави, както и във Франция.

Колажът е от профила на Милена Фучеджиева