Максим Генчев се похвали: Простата ми е като на войник, жена ми грее!

Режисьорът на "Левски" и "Ботев" доволен от здравословното си състояние

Нещо за четене
19:57 - 01 Декември 2023
91314
Максим Генчев се похвали: Простата ми е като на войник, жена ми грее!

Максим Генчев се похвали, че простатата му е като на войник и провокира интереса на женската част от населението из социалните мрежи. "Враговете ми да не бързат да се радват, здрав съм отгоре до доле, че и простатата е като на войник!“, са точните думи, които предизвикаха интереса на нежното население.

Пред в. „Телеграф“ режисьорът поясни: „Направих си един преглед, за да се видя на какво приличам. Жените се впечатляват от това за простатата. Един мъж, почне ли да говори по този въпрос, значи е изпушил. Но жена ми остана доволна от резултата във всеки случай, направо грееше“.

Максим Генчев продължи с обяснението: „Тази година съм в нещо като депресия, не ми се среща с хора, не ми се занимава с нищо. Чат-пат си порисувам малко, ремонтирам някой стар филм. Общо взето съм интровертно настроен. Жена ми казва: „Дай да ти направим пълна кръвна картина, да не си болен нещо“. През живота си не съм стъпвал в болница досега. Не ми се занимава с такива работи. Хапчета почти не съм пил, само аспирин от време на време. Отидох, за да й угодя. Но се оказа, че всичките ми резултати са перфектни“. Творецът се преместил в близост до София, в Елин Пелин. В момента се занимава и с битови проблеми.

Генчев отбеляза, че креватът му е за смяна: „Искам да си купя едно легло, защото там ми минава половината живот. Гледам много сериали“, обобщи той.