Малката Цека разкри: Черепа е платил на 200-300 лумпена да правят провокации

Васил Божков е истинският гуру на протестите, коментира бившият му съдружник

Политика
11:43 - 12 Юли 2020
2349
Малката Цека разкри: Черепа е платил на 200-300 лумпена да правят провокации

"Гледам, че четворният убиец Васил Божков-Черепа вчера е бил особено активен във фейсбук. Като истински гуру на протестите изпраща протестиращите ту пред Росенец, ту пред президентството и така по този начин опорочава изконното право на хората да си протестират". Това написа във фейсбук Цветомир Найденов - бившият съдружник на Васил Божков, по повод вчерашните призиви на бизнесмена с 18 обвинения към протест.

"Да не забравяме, че през Януари месец тази година се опита да изпрати 5 000-10 000 фена на Левски при Борисов, за да защити лотарийката си. Тогава не му се получи. Тези дни явно му се получава да плати 200 - 300 лумпена, предимно фенове от агитките, които да направят провокации, да инициират боеве с органите на реда и по този начин да компрометират действията на нормално протестиращите хора, които са мнозинство по площадите.

Тези номера с платените провокатори по протестите вече са ясни на всички и не са нищо ново, като инструмент за сваляне на всяко правителство. Череп, пак не можеш да измислиш нищо новаторско и жалките ти опити да нахъсваш протестите ще доведат до тяхното ограничаване и затихване. Ти имаш един противник, който е много силен и който не можеш да победиш никога. Той е истината за твоята тежка криминална същност на убиец с 18 обвинения", написа Найденов, известен с прякора си Малката Цека.