Малки същества падат от НЛО в Боливия

Мистериозно изчезва едно от тях

Любопитно
09:26 - 03 Април 2023
5116
Малки същества падат от НЛО в Боливия

Странно събитие в отдалеченото село Хуарина, Боливия, озадачи местните жители, а властите разследват възможен контакт с извънземни. Хората съобщават за кацане на НЛО, последвано от появата на малки същества от друг свят, които бродят по улиците под прикритието на мрака.

Първоначално селяните забелязали зловеща зелена светлина, пресичаща небето. Убедени, че това е извънземен космически кораб, местните не откъсвали очи от нощното небе. Техните подозрения се потвърдили, когато по-късно видели много малки фигури. Описват ги като „мини извънземни“. Тези мистериозни същества изглеждали като малки хора от местния фолклор, за които често се казва, че имат размерите на деца.

„Те бяха миниатюрни същества, като онези малки хора, за които се разказва в приказките“, казва Рита Маркес.

Когато любопитство и страх се смесват, селяните се натъкват на „мъртво извънземно“, лежащо в канавка. Те бързо правят снимки, за да документират странното явление. Предполагаемото

извънземно тяло обаче скоро мистериозно изчезва без следа, оставяйки мнозина да се чудят дали някой е скрил очевидното доказателство или извънземните гости са взели мъртвия им другар.

Местните се свързват с експерта по НЛО Хуан Карлос Алиага.

„Изпратиха ми снимка, на която се виждаше свито същество“, казва Алиага.

Той смята да проучи този въпрос по-подробнох и е сигурен, че хората не си измислят.

Местните власти също се интересуват от случая, призовавайки селяните да бъдат внимателни в твърденията си за предполагаемо посещение на извънземни. Регионален експерт посещава Хуарина, за да събере информация и обещава, че ще започне официално разследване, за да се разкрие истината за мистериозното събитие.