Малкия Меси пристана на Ливърпул (ВИДЕО)

Куриози
09:06 - 18 Януари 2021
5652
Малкия Меси пристана на Ливърпул (ВИДЕО)

Арат Хосейни, наричан Малкия Меси, притежава невероятен талант, който бе оценен от един от най-големите клубове в света - "Ливърпул". 7-годишният малчуган, за когото вече сме ви разказвали, стана част от Академията на мърсисайдци, а феновете са във възторг, когато гледат уменията му с топка в крака.

В един от последните клипове се вижда как Арат прави за смях няколко съперника, преди да вкара красив гол.

Малкият Меси е роден в Иран, но на 5-годишна възраст семейството му се мести в Ливърпул. През последните няколко месеца се превърна в интернет сензация с клиповете, публикувани в профила му в "Инстаграм". Момчето е голям фен на Лионел Меси и "Ливърпул". Тренира неуморно и прави неща, които другите 7-годишни не си и помислят, предаде Би Ти Ви.

Арат има страхотна техника и физика. Тренира неуморно и не се страхува от съперниците, защото знае, че винаги може да ги надхитри.

Детето не спира да се труди вкъщи и в парка. Има си бягаща пътека, на която баща му реди препятствия. Има още врата и фигури, които наподобяват противникови състезатели.

Арат спортува от 5-годишен. Баща му Мохамед го записва на спортна гимнастика, тъй като е изключително активен и трудно се уморява. Малчуганът първо тренира у дома, а след това посещава и местен клуб.

В началото на 2020 г. една от мечтите на Арат се сбъдна, тъй като Лионел Меси бе впечатлен от негово видео в "Инстаграм".

Профилът му в социалната мрежа има над 4.6 милиона последователи, а акаунтът се поддържа от баща му Мохамед. Следват го звезди като Антъни Джошуа, бившия защитник на "Манчестър Юнайтед" Рио Фърдинанд и дори Стилиян Петров.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Arat Hosseini (@arat.gym)