Малкият фен на Бока Хуниорс се фука с артикули на ЦСКА

Спорт
21:34 - 23 Ноември 2023
3101
Малкият фен на Бока Хуниорс се фука с артикули на ЦСКА

В дните около тазгодишния финал за Копа Либертадорес един малък фен на Бока Хуниорс придоби огромна популярност заради жертвите, които е направил той и семейството му, за да отиде в Рио де Жанейро за финала срещу Флуминензе, който грандът от Буенос Айрес в крайна сметка загуби с 1:2 след продължения.

Става въпрос за Бенхамин Кохан, който пред камерата на медия в Бразилия каза, че е продал своя PlayStation, за да събере пари и да отиде в Рио, за да подкрепи Бока, въпреки че няма билет за мача.

От фен фракцията на ЦСКА Legion решиха да зарадват малчугана, изпращайки му PlayStation.

Феновете на армейците се свързват с Бенхамин и семейството му, но хлапето отказва предложената му конзола, а вместо това иска фланелка на ЦСКА.

Затова от Legion му изпращат както фланелки на ЦСКА с името на малкия фен на Бока Хуниорс, така и още фен артикули на „армейците“.

Бенхамин Кохан получи своите подаръци и вече позира с фланелка, шал и шапка на ЦСКА, като благодари на фен фракцията, написвайки: „Благодаря ви Legion за любовта, която ми показахте още от първия момент. Всичко, което ми изпратихте, много ми харесва и ще го нося с много любов“.