МЪЛНИЯ: Делян Добрев влезе в болница

Личности
15:00 - 01 Март 2021
7751
МЪЛНИЯ: Делян Добрев влезе в болница

„На мен се падна честта да внеса документите за регистрация на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в РИК Хасково. За да няма спекулации искам да съобщя, че водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев е засегнат от коварната зараза COVID-19, така както и милиони хора по целия свят”.

В момента бившият министър на икономиката в първото правителство на Бойко Борисов е настанен в Хасковската болница и се лекува там. Надявам се, че скоро ще оздравее и ще поведе отбора на ГЕРБ-СДС към победата.

Това каза пред журналисти Станислав Дечев и представи листата за Хасковски регион.

„Това е единствената листа в Хасковска област, която е изцяло от местни кандидати, авторитети в своята област, доказани професионалисти от различни населени места в региона. Това е листата, която ще получи най-широка подкрепа на парламентарните избори и ще спечели поредната победа за ГЕРБ-СДС“, каза Станислав Дечев.

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира единствената листа в регион Хасково съставена изцяло от местни кандидати за депутати. Документите бяха входирани от общинския координатор на ГЕРБ Хасково Станислав Дечев в присъствието на част от кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ-СДС за Хасковски регион.