МЪЛНИЯ: Джони Деп спечели! Бездарната лъжкиня Амбър Хърд ще плаща 15 млн. долара

Шоу
22:38 - 01 Юни 2022
10408
МЪЛНИЯ: Джони Деп спечели! Бездарната лъжкиня Амбър Хърд ще плаща 15 млн. долара

Джони Деп спечели! Съдебното жури по делото на актьора срещу бившата му съпруга Амбър Хърд постанови, че тя трябва да му плати 15 милиона долара за оклеветяване. Заседателите решиха, че бездарната старлетка е оклеветила бившия си съпруг след широко отразен шестседмичен процес, който включваше категорични и нагледни доказателства и показания, описващи отвратителните отношения на бившата холивудска двойка.

Деп, 58-годишната звезда от "Карибски пирати", съдеше Хърд за 50 милиона долара, като твърдеше, че тя е разрушила репутацията му като го е нарекла пред вестник "публична личност, представител на домашното насилие".

36-годишната Хърд заведе насрещен иск за 100 милиона долара, заявявайки, че Деп е упражнил насилие срещу нея, А неговият адвокат нарече обвиненията й „измама“.

Деп отрече да е удрял Хърд или която и да е жена и каза, че тя е тази, която е упражнявала насилие по време на връзката им.

По време на делото съдебните заседатели слушаха записи от скандалите на двойката и видяха снимки на кървавия пръст на Деп. Той каза, че горната част на пръста е нарязана, когато Хърд хвърлила бутилка водка по него през 2015 г.

Хърд отрече да е наранила пръста на Деп и заяви, че той я е насилвал сексуално същата нощ, а тя го ударила само за да защити себе си. 

Показанията бяха предавани на живо в социалните медии, привличайки голяма публика, която чу подробности за проблемните отношения на двойката.